- דיני חוזים
- מומחים לדין הזר
- ייפוי כוח מתמשך
- משפט מסחרי
- הדין האמריקאי
- דיני תעופה
- מטבעות דיגיטליים
- אשרות עבודה
- דין סין (China Law)
- דיני עבודה
- תביעות ביטוח ונזקי רכוש
- פלילי
- מקרקעין ונדל"ן
- דיני צרכנות ותיירות
- קניין רוחני
- דיני משפחה
- דיני חברות
- הוצאה לפועל
- רשלנות רפואית
- נזקי גוף ותאונות
- תקשורת ואינטרנט
- מיסים
- תעבורה
- חוקתי ומנהלי
- גישור ובוררויות
- צבא ומשרד הבטחון
- ביטוח לאומי
- תמ"א 38
- פשיטת רגל
- תביעות ייצוגיות
- לשון הרע
- דיני ספורט
- אזרחויות ואשרות
- אזרחות זרה ודרכון זר
- ירושות וצוואות
- נוטריון
רו"ח איתן דאי נ' מעטוף
|
ת"א בית משפט השלום תל אביב - יפו |
44697-07
23.2.2011 |
|
בפני : חנה ינון |
|
| - נגד - | |
|---|---|
|
: רו"ח איתן דאי |
: אביגד מעטוף |
| החלטה,החלטה,החלטה,החלטה | |
החלטה
ב"כ הנתבע הגיש בקשה לביטול מועד ההוכחות דהיום מפאת זאת שהחלטה קודמת אשר ניתנה ביום 17.2.2011 קובעת כי בקשה פלונית תידון ביום קדם המשפט הקרוב.
לפני שלושה ימים הוגשה הבקשה לביטול מועד ההוכחות מפאת שב"כ הנתבע סבר כי יש ליתן החלטה בדבר הבאתו של עד מטעמו למסירת חומר ראייתי, וכאמור, שלשום נדחתה הבקשה ובה צוין כי מועד ההוכחות יתקיים כקבוע מפאת דחיות קודמות.
נראה לי כי בתיק זה, אשר זכה למספר מועדים, ניתן היה לסיים שמיעת הראיות על אתר והצדדים אכן הופיעו היום לאחר שהבקשה לביטול מועד ההוכחות נדחתה.
שומה היה על ב"כ הנתבע לברר את תוצאת בקשתו.
לפיכך, מנחה אני כי תשמענה היום ראיות הצדדים לרבות השלמת עדות התובע שהחלה זה מכבר וכן עד נוסף לרבות שמיעת עדי ההגנה.
ניתנה והודעה היום י"ט אדר א תשע"א, 23/02/2011 במעמד הנוכחים.
חנה ינון, שופטת בכירה
החלטה
לאחר ששמעתי את דברי ב"כ הצדדים לעיל, הרי שלא הובהר דיו מדוע יש לקבל את עמדת ב"כ הנתבע כי יש לבטל ישיבת ההוכחות אשר נקבעה להיום ואשר קיומה אושר בהחלטה מלפני יום, על פי בקשת ב"כ הנתבע עצמו.
לא ראיתי יסוד לבקשה לפסילה מן הטעם שבית המשפט רשם כטעות קולמוס כי בקשה להוספת ראייה תתקיים בישיבת קדם משפט, שעה שהתיק קבוע היום להוכחות.
מפאת סיבה זו, הוגשה הבקשה לביטול מועד ההוכחות - וניתנה החלטה, כאמור, לקיומה של ישיבת ההוכחות והא ראייה שב"כ הנתבע ועדיו יתייצבו לדיון.
כאמור, לא ראיתי בנסיבות אלה עילה לפסילת שופט והכוונה לסיים ההוכחות בישיבה דהיום – סבירה וברוכה היא בעיני, שכן התובע ממתין לסיום שמיעת תביעתו זה זמן רב, מאז שנת 2007, ודחיות מספר כבר נתבקשו ע"י ב"כ הנתבע.
סיכומו של דבר:
מורה אנכי כי הישיבה דהיום תתקיים ואין חולק שב"כ הנתבע יכול להשלים חקירתו הנגדית של התובע, שעה שכבר חקר אותו בישיבות קודמות ארוכות ולמעלה מן הדרוש יש לציין שב"כ התובע מוכן ומזומן לחקור את עדי הנתבע ולסיים שמיעת התיק דהיום.
ניתנה והודעה היום י"ט אדר א תשע"א, 23/02/2011 במעמד הנוכחים.
חנה ינון, שופטת בכירה
החלטה
הנני פוסקת לעד מר יוסף מה טוב הוצאות בסך של 550 ₪ בגין התייצבותו לשתי ישיבות הוכחות אשר התבטלו.
ניתנה והודעה היום י"ט אדר א תשע"א, 23/02/2011 במעמד הנוכחים.
חנה ינון, שופטת בכירה
החלטה
לאחר שמיעת דברי ב"כ הצדדים לעיל, הרי לאחר שב"כ הנתבע ביקש להפסיק את הדיון על מנת להגיש בקשה לפסילת שופט לבית המשפט העליון, הריני מורה על הפסקת הדיון לצורך זה.
התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:| הודעה | Disclaimer |
|
באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי. האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר. |
|
